Man lär så länge man lever

Nu har jag fått lära mig ytterligare något nått nytt – skillnaden mellan ett bemanningsföretag och auktoriserade bemanningsföretag. De auktoriserade företagen måste uppfylla vissa villkor vilket jag nu en erfarenhet rikare kan säga reflekterar väldigt väl i kvaliteten på servicen de erbjuder. Det är lätt att vänja sig vid något gott och svårt att gå tillbaka…

När jag först startade upp mitt företag så hade jag inte den blekaste aning om hur mycket administrativt arbete som låg bakom allting. Det gör nog inte de flesta, men det kanske är lika bra eftersom om folk visste det så kanske det inte skulle bli några bolag uppstartade alls i Sverige. En natt så vaknade jag till och med upp kallsvettig då jag drömde att jag råkat kasta bort alla mina kvitton för deklarationen. Där kan man tala om att ta med sig jobbet hem.

Efter den händelsen så insåg jag att jag måste göra något för att minska stressen och jag har faktiskt börjar meditera varje dag i 10 minuter efter jobbet. Från början var det lite svårt att finna ro, men övning ger färdighet och det har blivit lättare och lättare. Nu är det en viktig naturlig och viktig del av min vardag. En bra artikel som beskriver olika mediteringsövningar och som hjälpte mig att komma till skott kan ni hitta här.

 


Leave a Reply