Funderar på att jobba som personlig tränare

Jag har alltid älskat kost och motion så jag funderar nu på att börja jobba som personlig tränare. I min familj är vi väldigt aktiva och mina föräldrar har alltid uppmuntrat mig och mina syskon att träna och sporta på fritiden. Så att äta rätt och vara fysiskt stark har alltid varit naturligt för mig. Jag ser det mer som något roligt och skönt, än som något som är jobbigt och plågsamt.

Därför är jag så glad nu när jag har fått en praktikplats på Medley, där man erbjuder alla möjliga olika träningsformer. Det var det första jobbet som personlig tränare jag ansökte till och det var även där jag helst av allt önskade mig att få praktisera. Jag trivs verkligen på min nya arbetsplats, alla är så snälla och trevliga.

Ett jobba som personlig tränare tror jag kommer att passa mig väldigt bra, inte bara när det gäller fördelen med att kunna träna själv under arbetstid. Jag är nämligen också väldigt social och pratsam, något som jag tror är en fördel när man arbetar med människor. Jag är även mycket intresserad av kost och brukar prova på olika recept varje månad från den här sidan.  Där finns det en massa recept som är både smaskiga och nyttiga samt information om kost och hälsa.

 

 


One Response to “Funderar på att jobba som personlig tränare”

Leave a Reply